Professionele ICT service

Professionele ICT service door kennis en ervaring.

Met jarenlange ICT kennis in klein, midden en groot bedrijf ben ik inmiddels in alle markten thuis. Niets is onmogelijk in de wereld van de ICT. Ik ben iemand die de ICT zaken met professioneel oog bekijkt en het informeel aan je uit kan leggen, advies geven en ook “hands on” de techniek beheerst.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Of het nu een simpel of lastig probleem is, problemen zijn er om te lossen. Het kan om verschillende oorzaken hebben maar het is het resultaat dat telt. Met een breed scala aan ervaring op verschillende gebieden ga ik iedere uitdaging aan.

Ik ben op zoek naar mensen en bedrijven met een IT uitdaging. Kleine bedrijven tot 100 medewerkers waarbij ik de processen kan verbeteren door middel van ICT oplossingen. Alle wensen kunnen vaak vervult worden met al bestaande producten. Het kost tijd en kennis om deze producten te installeren, programmeren, te testen en te trainen.

Support voor bedrijven

Het benoemen, monitoren, analyseren, verbeteren en controleren van de dagelijkse ICT perikelen. Professional omgaan met IT incidenten en problemen. Incidenten monitoren en vastleggen en focus op problemen. Men kan spreken van een probleem als er meerdere incidenten zijn met dezelfde inhoud. Grote vraagstukken kunnen in deelprocessen worden opgedeeld doormiddel van het DMAIC model.

DMAIC is een projectmatige aanpak van een probleem, waarbij de oorzaken en de oplossingen nog niet bekend zijn. Een DMAIC-project kent om die reden een duidelijk begin en einde. Binnen een DMAIC project staat de klant centraal. Omdat de klantwens aan verandering onderhevig is volgen verschillende DMAIC-projecten elkaar op (veranderende klantwensen leiden tot nieuwe uitdagingen) en wordt op die manier een continu verbetercultuur gecreëerd.

probleem oplossen met dmaic 
https://www.sixsigma.nl/DMAIC-3
https://www.sixsigma.nl/DMAIC-3

Sparringspartner

Begeleiding in een IT vraagstuk, bijvoorbeeld voor het inrichten van uw ERP software of wat er mogelijk is in het delen van bestanden, backups etc.

Heeft u een IT project waarbij u niet voldoende kennis in huis hebt om alle vragen te kunnen beantwoorden? Ik neem u bij de hand om door het doolhof te lopen met een professionele ICT service door kennis en ervaring.

ICT doolhof
 • Logistiek en Supply chain management
 • Productie
 • Financiën
 • Sales
 • Customer Support
 • HRM
 • Marketing

Ik ken de taal van het bedrijfsleven heb talloze vergaderingen bijgewoond over processen en rapporten. Heb samengewerkt in veel verschillende projecten binnen het bedrijf en ben ik sparringspartner voor de verschillende afdelingen.

Project leider

Als project leider communiceer ik met de verschillende partijen en monitor om zo het project tot een goed einde te brengen.

Een goede project leider geeft complimenten voor het geleverde werk en is behulpzaam op de knelpunten. De juiste vragen stellen en het op afstand het proces blijven observeren.

Image by <a href="https://pixabay.com/users/889520-889520/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2284501">Malachi Witt</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2284501">Pixabay</a>

Website development

De één gebruikt het dagelijks en verdient er zijn brood mee, de ander heeft er echt geen kaas van gegeten: WordPress. Het Content Management Systeem bestaat al sinds 2003, en maar liefst 33 procent van alle websites wereldwijd draaien erop.

Het bouwen van een website is steeds gemakkelijker geworden. Maar wat hoort er nu eigenlijk allemaal bij? Wat is search engine optimization en hoe organiseer ik mijn widgets?

Graag geef ik je de teugels in handen door je te begeleiden in het maken en vullen van een wordpress website. Een hands on training waarbij er een werkend resultaat is. Ik leer je hoe de tools werken waardoor jij je creativiteit kunt laten stralen.

Een website maken kan al in 2 uurtjes, daarna kun je er direct mee aan de slag.

Image by <a href="https://pixabay.com/users/27707-27707/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=593673">
Kevin Phillips</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=593673">Pixabay</a>
WordPress control panel

Bedrijf starten

Ben je van plan een nieuw bedrijf te starten? Ik kan je helpen met het opzetten van de essentiële zaken denk hierbij aan;

 • Domein naam
 • Email adres configureren (desktop, telefoon, tablet)
 • Website
 • Computers en servers
 • Delen van bestanden
 • Microsoft Office software
 • Cloud-backup
 • Beveiliging
 • Printers en andere randapparatuur

kennis en ervaring

zie mijn portfolio voor meer inzicht in de professionele ICT service en scroll door mijn kennis en ervaring