Over mij

Hallo, ik ben Sebastiaan Castenmiller,

Ik ben geboren in het mooie Nederland, getogen in het pittoreske Koolwijk. Tot mijn 29ste heb ik de Nederlandse droom gevolgd.
Een goede baan, leuke vrienden, huisje, boompje, beestje.

Na een vakantie van 2 maanden naar Nieuw Zeeland ben ik terug gekomen op het kantoor. Het reizen kriebelde nog, ik wilde meer zien van het land! Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt, en een enkele reis Nieuw Zeeland geboekt. Daarmee liet ik mijn baan, vriendin, huisje boompje beestje achter.

In Nieuw Zeeland heb ik de eerste maanden in het noorder eiland gereisd om vervolgens te settelen in Wanaka dat ongeveer in het midden van het zuider eiland ligt. Daar heb ik 2 jaar gewoond en gewerkt bij een klein IT bedrijfje. De reden om naar Nieuw Zeeland te gaan was niet om alleen te werken. Ik wilde het land zien en de Maori cultuur ontdekken.

Wanaka, over mij Sebastiaan Castenmiller
Wanaka

Na Wanaka ben ik opnieuw gaan reizen ditmaal over het zuider eiland en ben ik in Takaka terecht gekomen. Een klein hippie dorpje waar ik leefde in een zelf gebouwde hut aan de oever van de rivier. Ik leefde daar in de community waarbij er vooral vanuit de natuur wordt geleefd. Het heeft me veel geleerd over omgang met mensen, over samenwerken en respect.

Nu ben ik weer terug in Nederland met de wijsheden van verre landen gecombineerd met de technologische kennis die ik graag met je deel.

Portfolio